Hvad er fordelene ved imprægnering af fliser? Få svaret her!

Imprægnering af fliserne er det sidste trin for at afslutte din flisebehandling – efter rensing af fliserne og algebehandlingen. Behandlingen udføres med et unikt produkt der er baseret på vandopløseligt siloxanbindemiddel til at pleje og vedligeholde fliser eller tagsten af tegl og beton. Kan endvidere anvendes til pleje af facader i beton, kalksandsten mv.

Produktet  anvender den nyeste nanoteknologi, hvilket betyder at ultra de fine partikler, der måles i milliontedele af en millimeter, kan trænge dybt ned i overfladen på materialer som beton og cement uden problemer.

HVAD ER FORDELENE VED IMPRÆGNERING AF FLISER?

Sammensætningen af siloxaner med frie reaktiver grupper gør, at produktet aktivt binder sig til betonen og cement. Dermed forbedres belægningsegenskaberne på en lang række af punkterne her under:

  • Kan anvendes på nye og gamle materialer.
  • Trænger dybt ned i overfladen og giver et nyt liv.
  • Giver overfladen et frisk look.
  • Hindrer effektivt fugt og vandindtrængning
  • Vanskeliggør tilvækst og misfarvning af mos, alger og sorte skimmelsvampe, da der ikke er det nødvendige vand til stede.
  • Reducerer muligheden for, at olier, smuds og madrester kan hæfte på overfladen.
  • Forhindrer, at overfladen og materialet frostsprænges og nedbrydes.
  • Tåler rengøring og afvaskning.
  • Forhindrer saltudblomstring.
  • Bevarer ovenstående egenskaber i 6 – 10 år.

HVORDAN FUNGERER EN FLISEIMPRÆGNERING?

Imprægnering af fliser foretages når temperaturen er minimum fem grader, så imprægneringen ikke fryser og fliserne ligeledes er tørre for at kunne tage imod midlet. 

De nyeste imprægneringsmidler er miljøvenlige, hvilket tydeligt kan ses når du får behandlet dine fliser..

Hvis titaniumoxid bliver udsat for lys, begynder det aktivt at nedbryde alger og andet organisk affald som har dannet sig på dine fliser. 

Nedbrydning af de organiske materialer binder med hjælp af imprægneringen, hvilket sikrer at dine fliser aktivt fortsætter med at nedbryde skidt, snavs og affald.

Samtidig med at det beskytter dem. Nemmere og mere miljøvenligt bliver det faktisk ikke at få lavet en imprægnering af fliser.

FÅ ET TILBUD PÅ IMPRÆGNERING AF FLISER

proPERLA® løser alle opgaver inden for imprægnering af fliser, holdbarheden bliver forlænget og dine fliser får en frisk look. 

Deres serviceminded og professionelle servicemedarbejdere kører rundt i hele landet for at give dig en personlig og skræddersyet imprægnering af fliser.

proPERLA® har mange års erfaring inden for behandling, imprægnering og rensning af fliser.

Hos proPERLA® lægger vi altid vægt på den personlige service, det gode håndværk og vores mangeårige ekspertise indenfor imprægnering.

Del artiklen

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Skriv en kommentar